PJ Arbetsskydd AB

PJ Arbetsskydd AB

Välkommen till vår hemsida! 

Vår Paradgren Arbetshandskar! Här är ett urval! 

 

 

34-844 Maxiflex Endurance

Originalet som håller minst dubbelt så länge som kopiorna och andas genom gummeringen. Dubbeldoppad med noppor som gör att den har ett fantastiskt grepp och är otroligt smidig. Klart bäst i klassen. Finns i storlek  6,8,9,10,11. Vi kommer att hålla ett mindre lager med dessa eftersom efterfrågan för dessa verkar finnas kvar. Fråga efter den svarta Maxiflexen. Denna är vi ensamma om i Sverige!

 


 

42-848 Maxiflex Endurance Efterföljare till 34-844. Ska vara samma handske, och det är samma typ av gummi mm. Dock är denna 0,1 mm tunnare än 34-844, och är den handske vi levererar som Maxiflex. Finns i storlek 7,8,9,10,11 och 12.
Kontakta Mig !

 


 

Maxidry Vattentät Nitrilhandske med mycket god passform
56-425 MaxidryEn tunn smidig och bekväm handske för blöta och oljiga miljöer. Har ett  bra grepp tack vare Griptech microsugkoppar . OBS denna handske andas ej genom gummit och är gummerad till strax över knogarna. Finns i storlekarna  8, 9, 10, och 11.

Kontakta Mig !

 


 

56-426 Maxidry HeldoppadSom ovan men med doppning hela vägen. Ett tips är att vika upp kragen för att hindra att det rinner längs med handsken. Skön och smidig är det här den nya generationen av doppade Nitrilgummihandskar. Finns i storlek 8,9,10, och 11.

Kontakta Mig !

 


 

Vinterhandske med latexdoppning
MaxithermSlitstark handske som tål väta och kyla. Stor i storleken, och rätt storlek är viktigt för att behålla smidigheten. Även här får man se upp för kopior. Finns i storlek 6, 7, 8, 9, 10, och 11.

Kontakta Mig !

 


 

SLUT inkommer eventuellt Dec 2019.

 OBS! Slutsåld för säsongen, eventuellt för alltid :-(

Vattentät vinterhandske i nitrilgummi med andasfunktion. Blir varm otroligt snabbt - det spelar ingen roll om Du glömt den över natten i bilen i minus 20 grader. Den blir varm på sekunder. Bästa europeiska nitril gör att handsken dessutom är slitstark och smidig i alla temperaturer. Dina bästa vänner när det är kallt ute! Finns i storlek 8,10, och 11.

Kontakta Mig !

 


 

CrewHögfunktionell vinterskyddshandske med förstärkningar i Serino PU. Easyfit fodrad med 220 g polyesterfleece. Hela handflatan har greppmönster.Finns i storlek 9,10 och 11.

Kontakta Mig ! 


 

LeatherSom Crew, men ännu mer arbetad med vattentätt andasfoder och läderdetaljer.Finns i storlek 9,10 och 11.

Kontakta Mig!

 


 

Arbetshandske GetnarvKraftig klassisk arbetshandske i Getnarv finns som sommarhandske och vinterhandske med Thinsulatefoder. Finns i storlek Herr.

Kontakta Mig !

 


 

Arbetshandske NötnarvKraftig klassisk arbetshandske i Nötnarv finns som sommarhandske. Herrstorlek.

Kontakta Mig !

 


 

Bull ThermoVinterhandske i klassisk modell av oxskinn i toppkvalitet.Finns i storlek 9 och 10.

Kontakta Mig !

 


 

Dirt ThermoPrecis som Bull i Bästa kvalite av oxskinn, men med lite mer foder. Dessa 2 vinterhandskar är Top of  the line båda två när det gäller vinterläderhandskar. Finns endast i storlek 10 .

Kontakta Mig !

 


 

Montagehandske i getskinnSmidig, slitstark och med en väldigt bra passform. Finns i storlek 7, 8, 9, 10, 11 och 12.

Kontakta Mig !

 


Vinterhandske Montage

Vinterhandske Montage

 

Vinterfodrad montagehandske i getskinn med ett skönt fleecefoder. Finns i Storlek 8,9,10,11 och 12.


 

Power WelderSvetshandske i Oxspalt av hög kvalitet, helfodrad med bomullsflanell och sydd i kevlartråd. Sömförstärkt.
Godkänd för svetsning med hög strömstyrka (EN 12477).Optimerad för slitstyrka (EN 388 nivå 4) Finns i storlek 9,10 och 11.

Kontakta Mig !

 


 

Tig WelderSvetshandske av Oxskinn av hög kvalitet med förstärkta sömmar på utsatta områden av kevlartråd.Godkänd TIG-Handske (EN-12477)Optimerad för fingrarnas arbetsförmåga och mobilitet.Finns i storlek 9,10 och 11.

Kontakta Mig !

 


 

Engångshandske RoughFantastiskt stark engångshandske i Nitril. Tål diesel och citruscleaner, och har med  de egenskaperna ett löjligt lågt pris. Finns i storlek S, M, XL och XXL.

Kontakta Mig !

 


 

Engångshandske UltraskinStark handske i Nitril som är godkänd för livsmedelshantering i 2 timmar. Tål oljor och fett! Finns i storlek S, M, L, XL och XXL.

Kontakta Mig !