PJ Arbetsskydd AB

PJ Arbetsskydd AB

Bambu 

Är naturligt antiseptiskt, antistatiskt och absorberar fukt och lukt vilket är bra för känslig hud. Materialet har termiska egenskaper som Ull och Silke, vilket gör att det känns svalt när det är varmt och varmt när det är kallt. Fibrerna tar inte åt sig smuts lika lätt som exempelvis bomull, så det behöver heller inte tvättas lika varmt eller ofta. Odlas specifikt för att bli kläder, och helt utan bekämpningsmedel får man på samma yta fram 12 gånger mer material än bomull.  

  

 

BambuunderställLager 1

Fantastiskt skönt underställ i 93% Bambu och 7% Elastan.  Naturligt antibakteriellt som håller huden sval och verkar fuktighetsreglerande. Antistatiskt. Finns i storlekarna S-XXXL och tvättas i 60 grader.

 

 

Underställ Microfleece

Lager 2. Ventilerar och transporterar fukten vidare bort från kroppen, så att Du håller Dig varm och torr. 100% Polyester. Tvättas i 40 grader. Finns i storlek M, L, XL och XXL.

 

Varselregnjacka

Regnjacka Varsel

Regnjacka varsel, blixtlås med slå och tryckknappar. dold id-korts ficka. Avtagbar huva med knytband. Två framfickor med lock. Innerficka med tryckknapp. Telefonficka. Ventilation fram och bak. Dragsko i nederkant och reglerbart ärmslut.
EN ISO 20471 Klass 3 och En 343.
Material: Polyuretanbelagd stretch

 

Bambusocka Sport

Fantastiskt skön socka!
78% Bambu, 19% Polyamid och 3% Spandex.Finns i 37-39, 40-42, 43-45 och 46-48 och tvättas i 60 grader. Lite varmare än vanliga Bambustrumpan och ger ett bättre stöd. Har extra lös resår för att sitta skönt.

 

 

Bambustrumpa

Mjuk och skön, naturligt antibakteriell motverkar den dåligt lukt - och känns dessutom sval när det blir varmt. 72% Bambu, 27% Polyamid och 1% Spandex. storlekar 37-39,40-42,43-45,46-48. Tvättas i 60 grader.